Bell Schedules » Regular Day Schedule

Regular Day Schedule

Regular Day Schedule Total Instruction Minutes = 384 minutes
(Excluding, Brunch & Lunch)
Description / Period Start Time End Time Length
Passing Time 7:55 AM 8:00 AM 5 min
Period 1 8:00 AM 9:03 AM 63 min
Passing 9:03 AM 9:07 AM 4 min
Period 2 9:07 AM 10:07 AM 60 min
Brunch 10:07 AM 10:17 AM 10 min
Passing 10:17 AM 10:23 AM 6 min
Period 3 10:23 AM 11:23 AM 60 min
Passing 11:23 AM 11:27 AM 4 min
Period 4 11:27 AM 12:27 PM 60 min
Lunch 12:27 PM 1:02 PM 35 min
Passing 1:02 PM 1:06 PM 4 min
Period 5 1:06 PM 2:06 PM 60 min
Passing 2:06 PM 2:10 PM 4 min
Period 6 2:10 PM 3:10 PM 60 min