Bell Schedules » Rally Bell Schedule

Rally Bell Schedule

Rally Bell Schedule Teachers, walk 6th period classes to the Gym. Rally 2:13 - 3:10 (57 min)
Total Instructional Minutes = 385 minutes
(Excluding Brunch & Lunch)
Description / Period Start Time End Time Length
Passing Time 7:55 AM 8:00 AM 5 min
Period 1 8:00 AM 8:52 AM 52 min
Passing 8:52 AM 8:56 AM 4 min
Period 2 8:56 AM 9:47 AM 51 min
Brunch 9:47 AM 9:57 AM 10 min
Passing 9:57 AM 10:02 AM 5 min
Period 3 10:02 AM 10:53 AM 51 min
Passing 10:53 AM 10:57 AM 4 min
Period 4 10:57 AM 11:48 AM 51 min
Lunch 11:48 AM 12:23 PM 35 min
Passing 12:23 PM 12:27 PM 4 min
Period 5 12:27 PM 1:18 PM 51 min
Passing 1:18 PM 1:22 PM 4 min
Period 6 1:22 PM 2:13 PM 51 min