Bell Schedules » Transitional Rally Schedule

Transitional Rally Schedule

Transitional Rally Schedule Buses Depart @ 1:40 p.m. No Students on Campus
Total Instructional Minutes = 285 minutes
(Excluding Brunch & Lunch)
Description / Period Start Time End Time Length
Passing Time 7:55 AM 8:00 AM 5 min
Period 1 8:00 AM 8:34 AM 34 min
Passing 8:34 AM 8:38 AM 4 min
Period 2 8:38 AM 9:12 AM 34 min
Passing 9:12 AM 9:16 AM 4 min
Period 3 9:16 AM 9:50 AM 34 min
Passing 9:50 AM 9:54 AM 4 min
Period 4 9:54 AM 10:28 AM 34 min
Brunch 10:28 AM 10:38 AM 10 min
Passing 10:38 AM 10:42 AM 4 min
Period 5 10:42 AM 11:16 AM 34 min
Passing 11:16 AM 11:20 AM 4 min
Period 6 11:20 AM 12:00 PM 40 min
Teachers: Escort Students to GYM 12:00 PM
Passing 12:00 PM 12:05 PM 5 min
Transitional Rally 12:05 PM 1:00 PM 55 min
Lunch (On the Quad) 1:00 PM 1:36 PM 36 min